Radio Babel op Zomerfabriek

Radio Babel op Zomerfabriek

Een taal is als een land waarin je woont. - Maud Vanhauwaert

 

Stadsdichter Maud Vanhauwaert houdt van de vele talen die in Antwerpen rondzingen. Op haar radiostation Babel ontcijfert ze samen met jou je lievelingsgedicht. Of dat nu geschreven werd in het Grieks, het Arabisch, het Chinees of het Roemeens.

 

Van 17 tot 22 juli staat Radio Babel elke dag van 17u en 19u op de Zomerfabriek. Organisaties als Encora - Centrum voor VolwassenenonderwijsMama's Open MicAtlas AntwerpenLinguapolis UAntwerpen en Comp.Marius zetten deze keer mee hun schouders onder de zoektocht naar Antwerpenaars met een andere moedertaal, maar ook jij bent welkom om iets voor te dragen! 

 

Stuur het gedicht van jouw keuze -in je moedertaal, niet in het Nederlands- naar samuel@zva.be en wie weet beklim jij binnenkort die zendtoren van Radio Babel voor een goede babbel. Zodra we je bericht ontvangen hebben, nemen we contact met je op.

 

Je bent gedurende deze zes dagen natuurlijk ook welkom om tussen 17u en 19u op locatie live mee te luisteren naar de gedichten en verhalen. Deze zijn vanaf 23 juli ook te beluisteren op www.radiobabel.be.

 

 

Radio Babel is een coproductie van Maud Vanhauwaert, Antwerpen Boekenstad en Rooftoptiger.

17 - 22 juli

17u-19u

Gratis

Locatie: 
Minkelersstraat, Zurenborg
drinken
eten
spraakniveau4