ONZE WEDERZIJDSE VRIEND

Theater en meer
TICKETS
 

€18, incl. maaltijd en thee
11 juli t/m 6 aug.
dinsdag, woensdag, donderdag 16u
zaterdag en zondag 12u

OPENBAAR VERVOER:
Halte Van Eeden: Tram 3, 5, 9, 15, bus 36, 81, 82, 83, 84, 85, 89

Locatie: 
SRNA Schelde Beatrijslaan 29, Linkeroever
drinken
eten
toegankelijkheid
spraakniveau4

ONZE WEDERZIJDSE VRIEND

Comp.Marius

De Londense auteur Charles Dickens was excentriek, furieus in zijn sociaal engagement en buitengewoon grappig. Comp.Marius maakte een gloednieuwe vertaling en eigenzinnige toneelbewerking van Dickens’ laatste roman ONZE WEDERZIJDSE VRIEND, uit 1865. Het gezelschap neemt je op sleeptouw in een opwindend liefdesverhaal en spannende whodunit, waarin niemand is wie hij zegt te zijn. Maak kennis met een bonte stoet van wonderlijke personages en snoeiharde kritiek op wat geld met ons doet.

 

Met ONZE WEDERZIJDSE VRIEND bouwt Comp.Marius verder aan haar oeuvre van lange voorstellingen. Comp.Marius schenkt Engelse thee à volonté en zorgt voor zoute en zoete muffins.

 

De geschatte duur van deze marathon is 5 uur inclusief 2 pauzes. Breng dus een kussentje mee om comfortabel op de overdekte tribune te zitten. Door de duur van de voorstelling is deze geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar.

 

duur: 5u, inclusief twee pauzes

 

LAGE-EMISSIE ZONE EN BEREIKBAARHEID TIJDENS DE WERKEN IN ANTWERPEN

 

De stad Antwerpen voerde op 1 februari 2017 een lage-emissiezone (LEZ) in. Hierdoor mogen niet alle voertuigen rijden in de binnenstad en op Linkeroever. Voertuigen die niet aan de voorwaarden voldoen, riskeren een boete.

Bovendien zijn er heel wat werken gaande in Antwerpen. Hou daar rekening mee als je naar een voorstelling gaat, en vertrek ruim op tijd.

Kom dus met de fiets of het openbaar vervoer naar onze locaties!

Als je toch met de wagen komt, zorg dan dat je goed geïnformeerd bent en kijk eerst op de volgende websites van Stad Antwerpen:

www.slimnaarantwerpen.be
lez.antwerpen.be

 

www.marius.be

Originele tekst: Charles Dickens

Vertaling en bewerking: Waas Gramser, Kris Van Trier

Kostuums: Thijsje Strypens, Dorothée Catry

Spelers: Stef Aerts, Evelien Bosmans, Clara Cleymans, Frank Dierens, Waas Gramser, Kris Van Trier e.a.