Odyssee - Gajes - Gratis verjaardagsvoorstelling!

Odyssee - Gajes - Gratis verjaardagsvoorstelling!

Zomer van Antwerpen bestaat dit jaar 25 jaar en trakteert op een gratis voorstelling waar iedereen welkom is!

Beweeg mee met ODYSSEE, een Grieks epos over een held op zoek naar huis, vertaald naar de straat!
Het Nederlandse Theater Gajes ontwikkelde een gedurfde en meeslepende voorstelling waarbij je als het publiek midden in het spel staat. Met een inventief bewegend decor en acteurs op stelten vertelt het gezelschap het eeuwenoude avontuur van Odysseus.

Odysseus zwerft na de oorlog in Troje over de wateren, in een poging om terug te keren naar zijn huis. Hij verlangt naar de liefde, naar de schoonheid, warmte en rust van zijn vrouw Penelope en zijn land Ithaka. Om daar te geraken moet hij monsters te lijf gaan, verleidingen weerstaan en zijn angsten in de ogen kijken. Bemanningsleden sneuvelen en zijn schip loopt steeds meer schade op: overleeft hij de verwoestende krachten van Poseidon?

Theater Gajes maakt buitentheater op hoog niveau. De wonderlijke, spectaculaire en poëtische pleinproducties spelen te midden tussen de toeschouwers. Gebruikmakend van grote mobiele objecten, acteurs op stelten en muzikanten op grote hoogte ontvouwt zich een verhaal boven de hoofden van het publiek.

Kom op 28 mei mee de 25e verjaardag van Zomer van Antwerpen vieren! De voorstelling speelt op het terrein van de Zomerfabriek aan de Minkelersstraat. De deuren openen om 19:30, de voorstelling start om 20:30 en duurt ongeveer 70 minuten.

28 mei 2019 (afgelopen)

Deuren: 19u30

Start voorstelling: 20u30

Speelduur: +/- 70 min  

 

GRATIS
Locatie: 
Minkelersstraat 2 - Zomerfabriek
Geolocation
drinken
toegankelijkheid
spraakniveau3