Miniatures

Miniatures

Royal de Luxe

De piloot van vliegmaatschappij Royal Airlines is wat je noemt een frequente reiziger. Hij brengt het meeste van zijn tijd boven de wolken door. Op een dag, terwijl de auto-pilot aanstaat, valt hij in slaap achter de knoppen... Samen met de piloot tuimel je in een droomwereld waarbij je met een vergrootglas kijkt naar onze wonderlijke, maar soms ook minder mooie wereld op kleine schaal.

Sinds hun eerste passage in Antwerpen in 1993 zal het de twaalfde keer zijn dat Royal de Luxe op ons programma staat. Het gezelschap achter de Reus, Kleine Reuzin, de Kleine Reus, de Oma, de Duiker en de Olifant aan je voorstellen, lijkt dan ook overbodig. Ze staan garant voor grote gebaren, pure magie en gecontroleerde gekte. ‘Miniatures’ is een spektakelvoorstelling in een ander formaat dan je van hen gewend bent, maar met een even grote impact.

Ga met je boardingpass naar de gate en neem plaats op de grote tribune in openlucht. Groot en klein zijn welkom om mee te reizen. Zorg voor een warme trui of regenjas als het weer erom vraagt. En wie zeker wil zijn van een plekje, komt best goed op tijd: de deuren openen twee uur voor de voorstelling.

Une création de Royal de Luxe
Spectacle co-produit par MMMechelen Feest vzw / OP.RECHT.
MECHELEN. 2016-2017

La compagnie de théâtre de rue Royal de Luxe est une asso-
ciation de loi 1901, conventionnée par la Ville de Nantes et le

Ministère de la Culture.
Avec le soutien de la Ville de Nantes et de l’Etat - Direction
régionale des affaires culturelles (DRAC) des Pays de la Loire »

3 t/m 7 juli 2019 (afgelopen)

woensdag t/m zondag 16u
deuren open om 14u

Speelduur: +/- 90 minuten

GRATIS

Openbaar vervoer 
Tram 5: opgelet: halte Deurne Antwerp Stadion wordt niet bediend wegens werkzaamheden. Je stapt best één halte vroeger af bij halte Clara Snellings. Vanaf daar is het nog ongeveer 8 min wandelen. 
Bus 19, halte Bosuilplein

Fiets
We voorzien een fietsenstalling
Dichtsbijzijnde Velo station: Velo 231 - den Antwerp

GRATIS
Locatie: 
Parking Bosuilstadion - Jan Welterslaan
Geolocation
drinken
toegankelijkheid
spraakniveau1