Maatregelen voor de tropische temperaturen tijdens ‘Swing’, ‘Lexicon’ en ‘15 419ft’

 

Opgelet, het wordt de komende dagen erg warm. Vanaf woensdag stijgen de temperaturen boven de 35 graden en ook ‘s avonds blijft het tropisch zwoel tijdens onze voorstellingen. Daarom zetten we alle praktische informatie betrekking tot de hitte voor onze lopende voorstellingen voor je op een rij: 

In de circustenten van de voorstellingen ‘Swing’ van Circus Ronaldo en ‘Lexicon’ van NoFit State zijn grote blazers voorzien. We voorzien drinkwater aan de ingang van de circustenten: neem gerust je eigen hervulbare drinkbus of recycleerbaar flesje mee met water, zodat je voldoende kan blijven drinken tijdens de voorstelling. 

15 419ft’ in Zandvliet vindt plaats in openlucht. Neem voor deze voorstelling zeker een pet of hoedje mee en smeer je in met zonnecrème. Ook hier mag je gerust je eigen water meenemen. We voorzien verder nog wat materiaal om je eigen waaier te maken.

Wat kan je zelf nog extra doen om de hitte tegen te gaan? 
-Draag open schoenen en kies voor losse kledij in natuurlijke stoffen, zoals linnen of katoen.
- Smeer je overdag voldoende in met een hoge factor zonnecrème en zoek schaduw op.
- Neem een eigen waaier mee en vergeet niet om voldoende water te drinken doorheen de dag. 

En bovenal: zorg voor elkaar bij deze warme temperaturen. Kinderen en ouderen zijn meer kwetsbaar, dus hou een extra oogje in het zeil en neem je voorzorgen.