LES INOUIS

Zomerbar en circus
TICKETS
 

€10
28 juni t/m 20 aug.
woensdag tot zondag 21u

OPENBAAR VERVOER:
o Halte MAS: Tram 7 + 15 min. wandelen
o Halte Cadixstraat: Bus 1, 13 + 20 min. wandelen

Locatie: 
Zomerbar, Sloepenweg
drinken
eten
toegankelijkheid
spraakniveau3

LES INOUIS

Théâtre d'Un Jour

Vijf artiesten spelen theater en circus, werken met video en livemuziek en brengen marionetten tot leven. Wat ze doen, is een stem geven aan vluchtelingen, mensen van wie we meestal alleen maar beelden op tv zien.

 

Op het podium komen de levens van drie vluchtelingen samen. Er is de kleine Aylan, het Syrische jongetje dat verdronk in de Middellandse Zee. Er is de vader van de verteller, die na de Tweede Wereldoorlog van België naar Canada trok om werk te vinden. En er is muzikant en oud-speler Hussein Rassim, die zelf de reis aflegde van Irak naar België. Samen vertellen ze het verhaal van twee vluchtelingenstromen in twee periodes. Reis met hen mee tussen heden en verleden, tussen drama en poëzie.

 

Het stuk eindigt met een prachtige circusact. Die staat symbool voor het fragiele evenwicht tussen onze levens, die ondanks alles met elkaar verbonden zijn. Voor iedereen vanaf 14 jaar. Stap binnen in de kleine circustent en geniet vanop de tribune van LES INOUIS, een avondvullende voorstelling. De korte versie, EXODUS, staat ook op de ZOMERBAR.

 

Ben je minder mobiel? Geef ons een seintje via samuel@zva.be, zodat we je goed kunnen ontvangen en een geschikte plek voor je vrijhouden.

 

duur: 70 minuten 

 

www.t1j.be

 

 

LAGE-EMISSIE ZONE EN BEREIKBAARHEID TIJDENS DE WERKEN IN ANTWERPEN

 

De stad Antwerpen voerde op 1 februari 2017 een lage-emissiezone (LEZ) in. Hierdoor mogen niet alle voertuigen rijden in de binnenstad en op Linkeroever. Voertuigen die niet aan de voorwaarden voldoen, riskeren een boete.

Bovendien zijn er heel wat werken gaande in Antwerpen. Hou daar rekening mee als je naar een voorstelling gaat, en vertrek ruim op tijd.

Kom dus met de fiets of het openbaar vervoer naar onze locaties!

Als je toch met de wagen komt, zorg dan dat je goed geïnformeerd bent en kijk eerst op de volgende websites van Stad Antwerpen:

www.slimnaarantwerpen.be
lez.antwerpen.be