HUMANS

Zomerbar en circus
TICKETS
 

€12
5 juli t/m 16 juli
dinsdag tot zondag 20u
zondag 9 juli 15u en 20u

OPENBAAR VERVOER:
o Halte MAS: Tram 7 + 20 min. wandelen
o Halte Cadixstraat: Bus 1, 13 + 20 minuten wandelen

Locatie: 
Zomerbar, Sloepenweg
drinken
eten
toegankelijkheid

HUMANS

Circa

Tien acrobaten verkennen hun fysieke grenzen in deze circusvoorstelling. Met verbazingwekkende kracht en behendigheid gooien ze elkaar in de lucht, draaien rond hun as, trekken aan en stoten af. Elke beweging gaat naadloos over in de volgende. Hoeveel gewicht kan een mens dragen? Wie is te vertrouwen? Waartoe zijn wij mensen in staat?

 

HUMANS laat je nadenken over het leven, je geliefden en de grenzen van fysieke en emotionele kracht. Verwacht geen doorsnee circus, want Circa doet vertrouwde acts op een verrassende manier. De artiesten dagen zichzelf en elkaar voortdurend uit. Ze creëren een nieuwe vorm van fysieke poëzie in een adembenemende voorstelling. Zonder dialogen, maar op de klanken van prachtige muziek. soms teder en intiem, maar ook opwindend en explosief. In de gezellige circustent zit je op de tribune rond de piste. Geniet van deze heerlijke zomervoorstelling voor iedereen.

 

duur: 65 minuten

 

www.circa.org.au

 

LAGE-EMISSIE ZONE EN BEREIKBAARHEID TIJDENS DE WERKEN IN ANTWERPEN

 

De stad Antwerpen voerde op 1 februari 2017 een lage-emissiezone (LEZ) in. Hierdoor mogen niet alle voertuigen rijden in de binnenstad en op Linkeroever. Voertuigen die niet aan de voorwaarden voldoen, riskeren een boete.

Bovendien zijn er heel wat werken gaande in Antwerpen. Hou daar rekening mee als je naar een voorstelling gaat, en vertrek ruim op tijd.

Kom dus met de fiets of het openbaar vervoer naar onze locaties!

Als je toch met de wagen komt, zorg dan dat je goed geïnformeerd bent en kijk eerst op de volgende websites van Stad Antwerpen:

www.slimnaarantwerpen.be
lez.antwerpen.be