HOTEL WATERCAGE

Theater en meer
GRATIS

16 aug. t/m 19 aug.
dagelijks om 21u

OPENBAAR VERVOER:
o Halte Te Boelaerpark: Tram 4, 9
o Halte De Preter: Tram 4, 9
o Halte K. Van De Woestijnelei: Bus 33
o Halte De Brierstraat: Bus 20

Locatie: 
Te Boelaerpark Karel de Preterlei, Borgerhout
drinken
toegankelijkheid
spraakniveau1

HOTEL WATERCAGE

Theater Tol

In het Te Boelaerpark staat vier dagen lang een bijzonder gebouw: HOTEL WATERCAGE. In dit openluchthotel zijn mens, dier en plant met elkaar verbonden. Sommige gasten zitten opgesloten in het hotel, anderen zweven hoog boven je hoofd. Iedereen in het hotel is op zoek naar het ultieme geluk: de watervanger probeert het water van de wolken te verzamelen, de operazangeres wil erg graag optreden in een fontein… Voor alle bewoners van het hotel betekent water de sleutel naar het geluk. Elke avond eindigt in een spetterende finale.

 

HOTEL WATERCAGE is de nieuwste luchtvoorstelling van Theater Tol. Het is een grandioos spektakel vol dans, zang en livemuziek. Na afloop keer je gezuiverd en verkwikt weer naar huis. Want vergeet niet: ook jij bestaat voor 60% uit water. Deze voorstelling heeft geen tribune. Geniet languit in het gras van deze grootse voorstelling.

 

duur: 50 minuten

 

www.theatertol.com

 

LAGE-EMISSIE ZONE EN BEREIKBAARHEID TIJDENS DE WERKEN IN ANTWERPEN

 

De stad Antwerpen voerde op 1 februari 2017 een lage-emissiezone (LEZ) in. Hierdoor mogen niet alle voertuigen rijden in de binnenstad en op Linkeroever. Voertuigen die niet aan de voorwaarden voldoen, riskeren een boete.

Bovendien zijn er heel wat werken gaande in Antwerpen. Hou daar rekening mee als je naar een voorstelling gaat, en vertrek ruim op tijd.

Kom dus met de fiets of het openbaar vervoer naar onze locaties!

Als je toch met de wagen komt, zorg dan dat je goed geïnformeerd bent en kijk eerst op de volgende websites van Stad Antwerpen:

www.slimnaarantwerpen.be
lez.antwerpen.be