HALKA

Zomerbar en circus
TICKETS
 

€12
19 juli t/m 6 aug.
woensdag tot zondag 20u

OPENBAAR VERVOER:

o Vanaf za 5 aug. kan je met tram 7 tot op het Eilandje! Neem halte MAS en vanaf hier is het nog 15 minuten wandelen tot aan de Zomerbar!
o Halte Sint-Pietersvliet (tot 4 aug.): Tram 7 + 25 min. wandelen
o Halte Cadixstraat: Bus 1, 13 + 20 min. wandelen

Locatie: 
Zomerbar, Sloepenweg
drinken
eten
toegankelijkheid
spraakniveau1

HALKA

Le Groupe Acrobatique de Tanger

Op het strand van Tanger komen elke dag acrobaten trainen. Een unieke traditie in Marokko, met een heel eigen geschiedenis. De acrobatiekunst wordt van generatie op generatie doorgegeven binnen dezelfde families en is gebaseerd op rituelen uit de Amazighcultuur.

 

In HALKA staat het strand centraal. De plek waar sommigen graag met hun lichaam pronken, terwijl anderen het liever bedekken. De plaats om te spelen, te flirten en te ontspannen. Het strand is een metafoor voor het leven van de acrobaten, die heen en weer geslingerd worden tussen traditie en modernisme, tussen heiligheid en een werelds bestaan. Twaalf artiesten tarten de wetten van de zwaartekracht. De verbluffende acts worden begeleid door mooie muziek.

 

In de ronde tent kijk je vanop de tribune naar een energieke circusvoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar.

 

Ben je minder mobiel? Geef ons een seintje via samuel@zva.be, zodat we je goed kunnen ontvangen en een geschikte plek voor je vrijhouden.

 

duur: 60 minuten

 

www.groupeacrobatiquedetanger.fr

 

 

LAGE-EMISSIE ZONE EN BEREIKBAARHEID TIJDENS DE WERKEN IN ANTWERPEN

 

De stad Antwerpen voerde op 1 februari 2017 een lage-emissiezone (LEZ) in. Hierdoor mogen niet alle voertuigen rijden in de binnenstad en op Linkeroever. Voertuigen die niet aan de voorwaarden voldoen, riskeren een boete.

Bovendien zijn er heel wat werken gaande in Antwerpen. Hou daar rekening mee als je naar een voorstelling gaat, en vertrek ruim op tijd.

Kom dus met de fiets of het openbaar vervoer naar onze locaties!

Als je toch met de wagen komt, zorg dan dat je goed geïnformeerd bent en kijk eerst op de volgende websites van Stad Antwerpen:

www.slimnaarantwerpen.be
lez.antwerpen.be

Directeur: Sanae El Kamouni

Productie & spreiding: Jean-François Pyka

Administratie: Roselyne Burger

Met: Najwa Aarras/ Lamiae El Alaoui, Mohamed Takel, Amal Hammich, Mohammed Hammich, Mustapha Aït Ouarakmane, Adel Châaban, Mohammed Achraf Châaban, Mhand Hamdan, Abdelaziz El Haddad, Samir Lâaroussi, Younes Yemlahi, Ouahib Hammich, Hamza Naceri, Hammad Benjkiri

Artistieke samenwerkingen: Abdeliazide Senhadji, Airelle Caen, Boutaina el Fekkak

Acrobatische samenwerkingen: Abdeliazide Senhadji, Airelle Caen, Nordine Allal

Marokkaanse acrobatische samenwerking: Mohammed Hammich (de vader)

Licht: Laure Andurand

Muziek: Xavier Collet

Kostuums: Ayda Diouri

Partners: Een productie van Le Goupe Acrobatique de Tanger in samenwerking met de groep Scènes du Maroc. Met ondersteuning van Onda, nationaal bureau van artistieke verspreiding.