FAQ

FAQ

 

 

Wanneer vindt het volgende festival plaats?
De 24e editie van Zomer van Antwerpen vindt plaats van 15 juni t/ 2 september 2018 op verschillende, verrassende locaties in- en rond Antwerpen.  

Wanneer is het programma beschikbaar?
We vragen om nog eventjes geduld te hebben. We zijn druk bezig met de samenstelling van het programma en zullen dit eind mei aan je onthullen: hou zeker deze website, Facebook, Instagram en Twitter in de gaten! 

Wat staat er zoal op jullie programma?
De inhoud blijft zoals hierboven aangegeven nog even geheim, maar verwacht een combinatie van muziek uit de vier windstreken, het beste uit het (inter)nationale circus, sterk visueel theater, dans op de meest ondenkbare plekken en tal van uitzonderlijke evenementen en installaties. 
 

Wanneer kan ik tickets voor de voorstellingen kopen?
De tickets voor Zomer van Antwerpen 2018 zijn vanaf half juni te koop via onze website en op het ticketing-telefoonnummer. De definitieve datum van de start van de kaartverkoop wordt nog bekend gemaakt.


Sturen jullie de programmabrochure ook per post?
Elk jaar sturen we een beperkt aantal programmabrochures per post. Om een programmabrochure in je brievenbus te ontvangen, kan je vanaf eind april via een online bestelformulier je naam en adres achterlaten. Vis je achter het net? Het programma is eind mei online beschikbaar, je kan daar tegen dan ook een PDF van de brochure downloaden. De geprinte brochure vind je eind mei/begin juni ook in de Antwerpse bibliotheken, horecagelegenheden en culturele centra.  

Ik ontving de programmabrochure vorig jaar per post, krijg ik deze dit jaar automatisch weer in mijn brievenbus?
Elk jaar starten we met een schone lei / adressenlijst. Wil je de brochure ook dit jaar ontvangen? Vul dan vanaf half april het online bestelformulier in. 

 

Hebben jullie ook functies voor jobstudenten tijdens de Zomer?
Elke Zomer werken verschillende jobstudenten mee achter de verschillende bars, op de ticketing 

Ik wil graag meewerken als vrijwilliger, hoe meld ik me aan?

 

Ik heb een voorstel voor een (theater)project, hoe kan ik dit indienen? 

 

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van Zomer-nieuws. Waar kan ik jullie volgen?