Extra tickets voor 'Swing' op 30 juli en 12 augustus

Liefhebbers van Circus Ronaldo opgelet! Er komen tickets vrij voor het uitverkochte 'Swing' en wel voor de extra ingelaste voorstellingen van 30 juli en 12 augustus. Wil je de voorstelling nog bezoeken maar viste je eerder achter het net? Snel zijn is de boodschap, want op is op!

Op 11 juli werd bekend dat door een ongeval van één van de spelers de voorstellingen van 12 en 13 juli niet konden doorgaan. In samenspraak met Circus Ronaldo werden twee data toegevoegd aan de speelkalender om het publiek van deze twee dagen toch de kans te geven de voorstelling te bezoeken: dinsdag 30 juli en maandag 12 augustus om 21 uur. Tickets werden de afgelopen weken omgeboekt of teruggeboekt en nu zijn er voor beide dagen nog tickets beschikbaar.

De tickets zijn vanaf nu online verkrijgbaar of via een telefonische bestelling op +32 3 50 20 777. Tickets voor de voorstelling kosten 12 euro, per bestelling betaal je 2 euro transactiekosten. 

UPDATE: de tickets voor 30 juli en 12 augustus zijn volledig uitverkocht. Je kan je ter plekke op de wachtlijst laten zetten, vanaf een uur voor de voorstelling. Dit is geen garantie op een kaartje, maar met regelmaat kunnen we toch nog mensen binnenlaten.