Eten en drinken

Eten en drinken 

Ook wij kijken weer uit naar die zwoele zomeravonden waar je buiten kunt zitten met een drankje en een hapje. Hieronder lijsten we onze horecagelegenheden voor je op. 

Zomerbar - Sloepenweg, Antwerpen Noord - 25 juni t/m 2 september - 14u-00u

In een strandstoel met je voeten in het zand of in een hangmat met een heerlijke cocktail in je hand: in de bocht van de Schelde aan de Sloepenweg vind je deze zomerse oase. Dé plek voor verkoelende drankjes en heerlijk eten met vrienden tijdens een spelletje petanque, terwijl kinderen zich amuseren in de fantasierijke speeltuin. Elke dag kan je er terecht voor afwisselende suggesties en vegetarische lekkernijen voor de kleine of grote honger. Ons aanbod bestaat onder meer uit eerlijk verhandelde dranken en gerechten aan democratische prijzen. 

Zomerfabriek - Minkelerstraat 2, Antwerpen Berchem - 19 juni t/m 2 september - vanaf 15u (maandag gesloten)

Berchems best bewaarde geheim is terug. Bigger, better en... greener: we maakten er een echte ‘secret garden’ van, minder beton en meer gras!  Zomerfabriek is dé plek voor een laid back middag op het gras in de zon, of een zwoele zomeravond op ons terras. Honger hoef je niet te krijgen: the Brotherhood Enterprise serveert heerlijke gourmet burgers voor een laag prijsje. Daarna nog blijven plakken? Geen probleem. Als de zon onder is, zetten we de nacht verder in Club Z met een drankje in de hand.

Voorstellingen - diverse locaties

Bij alle theatervoorstellingen is er een gezellige bar voorzien. Hier geniet je van een (h)eerlijk drankje aan een democratische prijs, zowel vóór als na de voorstelling. Open vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

Zonsondergang - Sloepenweg, op de dijk naast de Zomerbar - 4 juni t/m 2 september 

Al zittend op onze tribune heb je een prachtig zicht op het water en maak je dit wonderlijke schouwspel mee vanaf de eerste rij. Gebruik de daar aanwezige barbecue als je van al dat moois honger hebt gekregen: je hoeft alleen nog maar houtskool en wat lekkers mee te nemen. Vergeet zeker geen eigen drankjes mee te nemen om je dorst te lessen tijdens dit adembenemende spektakel. 

Muziek in de Wijk - diverse pleinen in Antwerpen

Heb je na al dat dansen en kletsen honger of dorst gekregen? Veel pleinen van Muziek in de Wijk bieden eet- en drankkraampjes met exotische gerechten aan, om de avond vol energie weer verder te kunnen zetten.