DEADTOWN

Theater en meer
TICKETS
 

€12
18 juli t/m 6 aug.
dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag 20u

OPENBAAR VERVOER:
Halte Van Overmeire: Tram 5
Halte Frans van Dijck: Bus 19, tram 5 + 10 minuten wandelen

Locatie: 
Scouts Sint-Bernadette, Schotensesteenweg 420, Deurne
drinken
toegankelijkheid
spraakniveau1

DEADTOWN

Forman Brothers Theatre

Maak kennis met de tweeling: de Schilder en de Acteur. Na een ruzie met zijn broer vlucht de Schilder diep ongelukkig naar Amerika, het Wilde Westen.

 

In het stadje DEADTOWN wordt hij verliefd op een zangeres. Maar zij wordt aangevallen door een bandiet, en de Schilder zet alles op alles om hem te pakken te krijgen. Het wordt helemaal gevaarlijk wanneer zijn tweelingbroer, de Acteur, hem achterna reist naar DEADTOWN. De bandiet dreigt af te rekenen met de verkeerde broer...

 

Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur vol spanning en romantiek. Je stapt een heuse saloon binnen die je zo naar het Wilde Westen katapulteert. DEADTOWN is een mix van film en theater, een cowboyverhaal zoals je het nooit eerder zag. Tijdens DEADTOWN zit je in een grote houten tent. Geniet vanop de tribune van dit spektakel dat geschikt is voor iedereen vanaf 6 jaar.

 

duur: 90 minuten

 

LAGE-EMISSIE ZONE EN BEREIKBAARHEID TIJDENS DE WERKEN IN ANTWERPEN

 

De stad Antwerpen voerde op 1 februari 2017 een lage-emissiezone (LEZ) in. Hierdoor mogen niet alle voertuigen rijden in de binnenstad en op Linkeroever. Voertuigen die niet aan de voorwaarden voldoen, riskeren een boete.

Bovendien zijn er heel wat werken gaande in Antwerpen. Hou daar rekening mee als je naar een voorstelling gaat, en vertrek ruim op tijd.

Kom dus met de fiets of het openbaar vervoer naar onze locaties!

Als je toch met de wagen komt, zorg dan dat je goed geïnformeerd bent en kijk eerst op de volgende websites van Stad Antwerpen:

www.slimnaarantwerpen.be
lez.antwerpen.be

www.formanstheatre.cz

 

Synopsis en script: Ivan Arsenjev en Petr Forman

Regisseur: Petr Forman

Scenografie: Josef Sodomka en Matěj Forman

Choreografie: Veronika Švábová, Marek Zelinka en het collectief

Muziek en songs: Marko Ivanovič, Jarda Traband Svoboda; La Lettera di Lincoln - Ennio Morricone - arrangement: Jan Hasenöhrl, in samenwerking met Czech National Symphony Orchestra

Kostuums: Andrea Sodomková

Animatie, film: Josef Lepša

Camera: Jaromír Kačer

Geluidseffecten en foley: Michal Holubec, Marek Poledna (Studio Bystrouška)

Visuele postproductie: i/o post

Projectietechnologie: Jan Hrdlička, Jiří Wild (3dsense)

Licht design: Louise Gibaud, Petr Forman

Licht concept: Igor Schmidt, Petr ‘Goro’ Horký, Petr Forman

Geluid concept: Philippe Leforestier, Philippe Tivilier

Met: Petr Forman, Veronika Švábová, Marek Zelinka, Jacques Laganache, Daniela Voráčková / Simo-na Babčáková, Josefína Voverková, Vojta Švejda / Jiří Kniha, Michael Vodenka / Miroslav Kochá-nek, Ivan ”Zobák” Pelikán, Petr “Goro” Horký, Josef Sodomka / Ivan Arsenjev, Philippe Leforestier, Mitakuye Oyeasin, Jakub Tokoly and Dizzy Gilagio (Didier Castelle, Francois Lezer, Michel Oger, Thierry Malard)