De Verhalenweverij met hun Kamishibai in de Zomerbibliotheek

Bladzijden die ritselen door de wind, leunend tegen een boom in een boek neuzen met de voeten in zand en circustenten in alle kleuren en vormen op de achtergrond: de Zomerbibliotheek op de Zomerbar is een magische plek voor de allerkleinsten en stapels gekke verhalen voor kinderen die al kunnen lezen. Wat maakt het nu nóg leuker? Verhalen delen en beleven! Samen met Comp. Marius nodigen we elke week rasechte verhalenvertellers uit, om samen op ontdekkingsreis te gaan. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 17u-19u kunnen kinderen hun oor te luisteren leggen bij voorlezers, die de woorden op papier nog meer tot leven brengen. 

Zo krijgen we in de week van 15 juli hoog vertelbezoek op de Zomerbar van De Verhalenweverij en hun Kamishibai. Een Kamishi-watte? Een Kamishibai is een vorm van Japans verteltheater, waarbij de mengeling tussen voorlezen en theater kinderen volledig onderdompelt in het verhaal. Gewapend met een rugzak vol fantastische verhalen en beelden bezet De Verhalenweverij op maandag 15, dinsdag 16, donderdag 18 en vrijdag 19 juli van 17u-19u onze Zomerbibliotheek. De verhalen zijn gratis voor groot en klein. 

Meer zin om je handen uit de mouwen te steken? Op woensdag, zaterdag en zondag kan je je eigen boek knutselen bij de Boekenboefjes tussen 16u-17u. 

De Zomerbibliotheek is tot en met 1 september elke dag geopend van 14u - 20u en gratis toegankelijk. Voorlezers zijn aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 17u-19u. Knutselen met de Boekenboefjes kan op woensdag, zaterdag en zondag tussen 16u-17u. Adres: Zomerbar, Sloepenweg, Antwerpen.