De Mooiste Tijd Van Ons Leven

De Mooiste Tijd Van Ons Leven

Maarten Westra Hoekzema, Stefaan Van Brabandt en Wannes Cappelle

Twee jeugdvrienden komen na lange tijd weer eens bij elkaar voor een kampeerweekend in de natuur. De een, een werkloze vrijgezel die -na de zoveelste mislukte relatie- terug bij zijn moeder woont, de ander met vast werk, een vrouw, drie kinderen en een huis op afbetaling. Ze willen dringend bijpraten, het is veel te lang geleden dat ze elkaar zagen.

De mannen maken de balans op van hun leven. Ze zijn beiden eind dertig: moet de mooiste tijd nog komen, of hebben ze die al gehad? Herinneringen aan vroeger -toen alles nog kon en mocht, en niets moest- confronteren hen met hun huidige bestaan én doen de vraag rijzen of ze niet uit elkaar zijn gegroeid.

De groene omgeving van het Sint-Annabos is het decor voor deze even hartverwarmende als hartverscheurende tragi-komedie. Vanuit het verzamelpunt wandel je samen door het bos naar de speelplek. Met het ondergaan van de zon steken we daar het kampvuur voor je aan, maar neem voor de zekerheid een trui of regenkleding mee als het weer daar om vraagt.

Concept: Maarten Westra Hoekzema

Tekst en regie: Stefaan van Brabant

Spel: Maarten Westra Hoekzema en Wannes Cappelle

Muziek: Tom Pintens

Lichtontwerp: Sander Salden

 

2 T/M 25 JULI

maandag t/m donderdag 20u
wel op zondag 22 juli

duur: 100 min

€8 - tickets verkrijgbaar vanaf 2 juni
 

OPENBAAR VERVOER:
-Halte Vermeylenlaan: Bus 36 + 15 min. wandelen
-Halte P+R Linkeroever: Tram 9 + 23 min. wandelen
 

drinken
toegankelijkheid
spraakniveau4