Cinema Urbana

Topfilms aan de Schelde 

Wat is er zaliger dan een fijne film in de buitenlucht op een warme zomer - avond? Op verzoek van velen, terug van eventjes weggeweest: Cinema Urbana, een reeks gratis topfilms op het grote doek aan de Schelde.

Cinema Urbana is dit jaar een warm bad vol zachte en hoopvolle verhalen: inspirerende films voor een tijd waarin iedereen wel een lichtpuntje kan gebruiken. Met o.a de liefdevolle documentaire ‘Mother’ van Antwerpse regisseur Kristof Bilsen, de poëtische animatiefilm ‘J’ai perdu mon corps’ over een hand die zijn lichaam zoekt en het hartverwarmende ‘Hors Normes’, de slotfilm van filmfestival Cannes 2019.

Bij het invallen van de schemering ben je van harte welkom op het zuidelijke deel van de Scheldekaai. Neem je eigen zitje en kussens mee om extra comfortabel te zitten of zoek samen met je bubbel een plekje op de grond. Vergeet bij koudere avonden je zachte fleece deken niet! Het volledige programma vind je in juli op de website. Reserveer op voorhand je gratis tickets, dan ben je zeker van een plaatsje. Tickets worden steeds één week voor de vertoning vrijgegeven. Bestellen doe je via de website of telefonisch.

 

In samenwerking met JEF

Toegang
Gratis mits reservatie
Samenvatting

5 t/m 29 augustus

woensdag t/m zaterdag 22u

 

Scheldekaaien Zuid, ingang ter hoogte van Lakenstraat/Visserskaai

 

Iconen

drinken

_drinken

Ringleiding

_ringleiding