Cashless Horeca

De bars van Zomer van Antwerpen zijn met ingang van 2019 cashless. Je kan overal gemakkelijk en snel met je bankkaart betalen: snel, handig en voor iedereen veilig.

Heb je enkel cash geld op zak? Dan kan je dit bij de bemande oplaadpunten op de Zomerbar en op de Zomerfabriek op een speciale betaalkaart laten zetten. Met deze kaart betaal je vervolgens je drankjes aan de bar. Nadat je een bestelling geplaatst hebt aan de bar, hou je de betaalkaart tegen de betaalunit. Het bedrag van je bestelling gaat op deze manier van je kaart.

De kaart is op alle locaties van Zomer van Antwerpen bruikbaar (met uitzondering van Muziek in de Wijk: deze bars worden door de pleinen zelf uitgebaat). Het saldo van je kaart kan je raadplegen aan elke betaalunit en bij de bemande oplaadpunten. Heb je na afloop van je avond uit nog geld op je kaart staan? Het geld is simpel terug te vragen via een online formulier, dat we na afloop van het festival, vanaf 9 september, hier zullen publiceren.  Geld terug vragen kan vanaf 9 september tot en met 9 oktober 2019 vanaf een bedrag van 1€. Het kan 2 tot 6 weken duren alvorens alle informatie verwerkt is en het bedrag is terugbetaald.