Cashless Horeca

De bars van Zomer van Antwerpen waren met ingang van 2019 cashless. Je kon overal gemakkelijk en snel met je bankkaart of creditcard betalen: snel, handig en voor iedereen veilig. Had je toch enkel cash geld op zak? Dan kon je dit bij de bemande oplaadpunten op de Zomerbar en op de Zomerfabriek op een speciale betaalkaart laten zetten. Met deze kaart betaalde je vervolgens je drankjes aan de bar. Nadat je een bestelling geplaatst had aan de bar, hield je de betaalkaart tegen de betaalunit. Het bedrag van je bestelling ging op deze manier van je kaart.

De kaart was op alle locaties van Zomer van Antwerpen bruikbaar (met uitzondering van Muziek in de Wijk: deze bars werden door de pleinen zelf uitgebaat). Het saldo van je kaart kon je raadplegen aan elke betaalunit en bij de bemande oplaadpunten. 

Resterend saldo op je kaart terug vragen was mogelijk van 9 september tot en met 9 oktober 2019. De kaart en eventueel restbedrag is niet bruikbaar of overdraagbaar naar 2020 toe. Heb je tegoed teruggevraagd, maar nog niet ontvangen? Het kan 2 tot 6 weken duren alvorens alle informatie verwerkt is en het bedrag is terugbetaald. Heb je een vraag over je terugbetaling, contacteer ons dan op zomer@zva.be