Booksmart

Booksmart - Regie: Olivia Wilde

Boekenwijsheid hebben Amy en Molly genoeg. Maar hebben ze ook voldoende van het leven geproefd? Op hun laatste schooldag besluiten twee nerdy meisjes om eindelijk helemaal los te gaan. Ze hebben de voorbije jaren zoveel gemist. Vanavond zal niets of niemand hen tegenhouden, vannacht wordt hun nacht! Alleen moeten ze wel achterhalen waar de afstudeerfuif plaatsvindt, want zulke informatie vind je doorgaans niet in studieboeken.

Een film, zo kraakhelder en fris als een wit T-shirt aan het begin van een wilde feestnacht. In een opeenvolging van uitzinnig losgeslagen sketches en taferelen brengen de spits gebekte BFF’s Beanie Feldstein en Kaitlyn Dever een ode aan de vriendschap.  

 

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Op 27 juli 2020 trof Stad Antwerpen maatregelen om een verdere uitbraak van het Corona-virus in te dijken. Een van deze getroffen maatregelen is het verbod op evenementen op grondgebied Antwerpen tot het einde van augustus. We hebben besloten om het programma van de 26e editie vanaf 28 juli 2020 te pauzeren, ook Cinema Urbana. 

 

Vrijdag 28 aug 22u 

Regie: Olivia Wilde, 2019

Duur: 102 min

 

Wat is er zaliger dan een fijne film in de buitenlucht op een warme zomeravond? Op verzoek van velen, terug van eventjes weggeweest: Cinema Urbana, een reeks gratis topfilms op het grote doek aan de Schelde.

Neem je eigen zitje en kussens mee om extra comfortabel te zitten of zoek samen met je bubbel een plekje op de grond. Vergeet bij koudere avonden je zachte fleece deken niet! 

 

Cinema Urbana is zoals altijd gratis. Vanwege de huidige Covid-19 situatie zijn er wel een aantal maatregelen die we moeten opvolgen om de filmvertoningen veilig te laten verlopen:
- Voor Cinema Urbana hoef je niet te reserveren op voorhand: de filmvertoning is vrij toegankelijk. Kom op tijd, we kunnen maar een beperkt aantal bezoekers toelaten
- Bij Cinema Urbana is een mondmasker verplicht. Je draagt je mondmasker tijdens het toekomen, tijdens de film en bij het weggaan
- Aan de ingang vragen we, conform de huidige maatregelen, naar je naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden enkel doorgegeven aan voor contact tracing bevoegde instanties van de federale overheid indien hier noodzaak voor zou zijn.
- Geldende maatregelen zijn onder voorbehoud van veranderende Covid-richtlijnen. Hou onze website hiervoor in de gaten.

Locatie
Iconen

Ringleiding

_ringleiding