Beats

Beats - Regie: Brian Welsh

De zomer van 1994 staat in Schotland in het teken van beats, feesten en een schijnbaar onuitputtelijke voorraad drugs. Redenen genoeg voor de overheid om rave party’s naar de illegaliteit te verbannen. Daar laten boezemvrienden Spanner en Johno zich niet door afschrikken. Nu hun wegen onvermijdelijk zullen scheiden, willen ze zich nog een laatste nacht samen laten meevoeren door de roes van de rave.

Ondanks de nostalgie is dit een verhaal van alle tijden over vriendschap en verzet, en over “wij tegen de rest van de wereld”. Een energieke ode aan de rave cultuur, tjokvol - wat had je gedacht? - pompende beats en flashy kleuren. Met z’n allen dansend de nacht in.

 

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Op 27 juli 2020 trof Stad Antwerpen maatregelen om een verdere uitbraak van het Corona-virus in te dijken. Een van deze getroffen maatregelen is het verbod op evenementen op grondgebied Antwerpen tot het einde van augustus. We hebben besloten om het programma van de 26e editie vanaf 28 juli 2020 te pauzeren, ook Cinema Urbana. 

 

Vrijdag 14 aug 22u

Regie: Brian Welsh, 2019

Duur: 101 min 

 

Wat is er zaliger dan een fijne film in de buitenlucht op een warme zomeravond? Op verzoek van velen, terug van eventjes weggeweest: Cinema Urbana, een reeks gratis topfilms op het grote doek aan de Schelde.

Neem je eigen zitje en kussens mee om extra comfortabel te zitten of zoek samen met je bubbel een plekje op de grond. Vergeet bij koudere avonden je zachte fleece deken niet! 

 

Cinema Urbana is zoals altijd gratis. Vanwege de huidige Covid-19 situatie zijn er wel een aantal maatregelen die we moeten opvolgen om de filmvertoningen veilig te laten verlopen:
- Voor Cinema Urbana hoef je niet te reserveren op voorhand: de filmvertoning is vrij toegankelijk. Kom op tijd, we kunnen maar een beperkt aantal bezoekers toelaten
- Bij Cinema Urbana is een mondmasker verplicht. Je draagt je mondmasker tijdens het toekomen, tijdens de film en bij het weggaan
- Aan de ingang vragen we, conform de huidige maatregelen, naar je naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden enkel doorgegeven aan voor contact tracing bevoegde instanties van de federale overheid indien hier noodzaak voor zou zijn.
- Geldende maatregelen zijn onder voorbehoud van veranderende Covid-richtlijnen. Hou onze website hiervoor in de gaten.

Locatie
Iconen

Ringleiding

_ringleiding