Gezelschap of band
Przekrój Foundation & Bart Van Peel

Baby You - NIEUWE LOCATIE!

Blauw lucht met verlicht gemaakt uit rijstpapier

BABY YOU NIEUWE LOCATIE! 

GOED NIEUWS! Gisteren moesten we de komst van Baby You nog noodgedwongen annuleren omwille van een code rood voor natuur- en bosgebieden en eventueel brandgevaar.

Vandaag kunnen we vertellen dat Baby You wel getoond kan worden! Er werd verwoed gezocht naar een goede oplossing en die werd ook gevonden. Spoor Oost wordt de nieuwe locatie waar je Baby You kan bewonderen. Vandaag 12 augustus, maar morgen 13 augustus ook nog. Afspraak om 20u aan Spoor Oost!

De hittegolf is nog niet voorbij dus neem zeker je eigen drinkbus met water mee om gehydrateerd te blijven, smeer je goed in en breng een hoofddeksel mee. Veel schaduw is er niet. 

Opgelet! Op Spoor Oost zelf is er geen parkeergelegenheid. 

 

NIEUWE LOCATIE! 

Spoor Oost 

12 & 13 augustus 

20u 

Gratis 

 

Bewonder deze reusachtige pasgeboren baby, van maar liefst 34 meter lang. Ze slaapt op de wolken. Hoog in de lucht. Ze wiegt op de wind mee door de stad. 

Wat een prachtig beeld, van oneindige tederheid en eindeloze mogelijkheden. Het is de mooiste droom ooit. Deze slapende baby in de wolken is de toekomst van de mensheid. Kan het kindje in vrede slapen? En weet het dat wij haar altijd zullen beschermen, net als de planeet en de atmosfeer? 

Deze slapende baby staat voor hoop, mogelijkheden en een nieuw begin. Wees erbij wanneer deze baby aan haar onwaarschijnlijke reis begint. Een reis naar de wolken. Om daar te slapen.

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

BABY YOU GAAT DOOR OP EEN NIEUWE LOCATIE: SPOOR OOST! 

Slapen op de wolken

 

12 & 13 augustus

20u

Gratis

Duur: 30 minuten

 

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer:

A-velo:

Iconen