Overslaan en naar de inhoud gaan

AFGELOPEN: Cinema Urbana

Fotograaf: Sigrid Spinnox
Inhoud

Topfilms op de Zomerfabriek 

Wat is er zaliger dan een fijne film in de buitenlucht op een (na)zomeravond? Op verzoek van velen, terug van eventjes weggeweest: Cinema Urbana, een reeks gratis topfilms op het grote doek. Niet meer aan de Schelde, wel op Berchem's verborgen parel: de Zomerfabriek

Cinema Urbana is dit jaar een warm bad vol zachte en hoopvolle verhalen: inspirerende films voor een tijd waarin iedereen wel een lichtpuntje kan gebruiken. Met o.a de liefdevolle documentaire ‘Mother’ van Antwerpse regisseur Kristof Bilsen, de poëtische animatiefilm ‘J’ai perdu mon corps’ over een hand die zijn lichaam zoekt en het hartverwarmende ‘Hors Normes’, de slotfilm van filmfestival Cannes 2019.

Bij het invallen van de schemering ben je van harte welkom op het grasveld van onze Zomerfabriek. Bij nat weer gaat de filmvertoning door in de Club. Neem je eigen zitje en kussens mee om extra comfortabel te zitten of zoek samen met je bubbel een plekje op de grond. Vergeet bij koudere avonden je zachte fleece deken niet! Het volledige programma vind je op de website. Kom op tijd: door de huidige veiligheidsmaatregelen zijn onze plekken voor Cinema Urbana beperkt.

 

Neem gerust een eigen hapje & drankje mee voor tijdens de film! 

 

In samenwerking met JEF & BREEDBEELD 

 

Op alle filmvertoningen op Cinema Urbana is er ringleiding voor slechthorenden. 

Samenvatting

Cinema Urbana is afgelopen

 

2 t/m 26 september

woensdag t/m zaterdag
21u

De Zomerfabriek is geopend vanaf 19u, je bent vanaf dan welkom om alvast iets te komen drinken. Op sommige dagen is de Zomerfabriek vroeger geopend, check de exacte openinguren op www.zomerfabriek.be. 

 

Openbaar vervoer
Bus 20, 38, 51 en 420: halte Berchem station + 10 min wandelen
Bus 20, 30: halte Draakplaats + 5 min wandelen
Tram 11: halte Draakplaats + 5 min wandelen
Tram 4, 9, 11: halte Berchem station + 10 min wandelen
Trein: halte Berchem station + 10 min wandelen

 

Fiets
We voorzien fietsenstallingen 

 

Auto
Betaald parkeren kan op de hoek van de Vlijtstraat en de Binnensingel (door de werken beperkt plaats)

 

 

Zomerfabriek, Minkelersstraat, Berchem 

 

Cinema Urbana is zoals altijd gratis. Vanwege de huidige Covid-19 situatie zijn er wel een aantal maatregelen die we moeten opvolgen om de filmvertoningen veilig te laten verlopen:


- Voor Cinema Urbana hoef je niet te reserveren op voorhand: de filmvertoning is vrij toegankelijk. Kom op tijd, we kunnen maar een beperkt aantal bezoekers toelaten

 

- Bij Cinema Urbana in openlucht is het dragen van een mondmasker verplicht: bij het toekomen, tijdens de vertoning en bij het verlaten van de locatie.  


- Aan de ingang vragen we, conform de huidige maatregelen, naar je persoonsgegevens. Deze gegevens worden enkel doorgegeven aan voor contact tracing bevoegde instanties van de federale overheid indien hier noodzaak voor zou zijn.

 

- We voorzien houten palletten waar je samen met je bubbel op kan zitten. Tussen de palletten is 1,5 meter afstand gegarandeerd.


- Geldende maatregelen zijn onder voorbehoud van veranderende Covid-richtlijnen. Hou onze website hiervoor in de gaten.

 

 

 

Iconen

drinken

_drinken

Ringleiding

_ringleiding